ντροπή!

Δεν συνηθίζω να γράφω για την άμεση επικαιρότητα, όμως σήμερα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες πορείες στην μεταπολίτευση, ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση, ενάντια στην τρόικα, ενάντια στο μνημόνιο, ενάντια στην κοινωνική αδικία που επιβάλλεται, ενάντια στην πλύση εγκεφάλου και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ενάντια στο ξεπούλημα και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου, ενάντια στην μείωση των μισθών και την ταυτόχρονη επιβολή της ακρίβειας…

Είχε πάρα πολύ κόσμο. Η αλόγιστη βία και η χρήση χημικών από την αστυνομία ήταν επίσης πιο τρομακτική από ποτέ. Προφανώς φοβήθηκαν υπερβολικά τον κόσμο για να του επιτεθούν τόσο απροκάλυπτα, ενώ έκανε μια τελείως ειρηνική διαδήλωση. Προφανώς θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να μην ξανακατέβει στους δρόμους.

Γύρισα σπίτι με κόκκινα μάτια από τα δακρυγόνα. Τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να πουλάνε ψέματα. Όμως μέχρι σήμερα τα ψέματα των ΜΜΕ, δεν αποδείχτηκαν επαρκή για να αποκοιμίσουν πλήρως τον λαό, οπότε σήμερα η απάντηση της προδοτικής τροϊκανής κυβέρνησης ήταν ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ!

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ! ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!

Όποιος ήταν σήμερα στην Αθήνα είδε και κατάλαβε ποιο είναι το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα: ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

υ.γ. Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι ο κόσμος ήταν εκεί…

Posted on Φεβρουαρίου 23, 2011, in . and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: