Η «παγκόσμια διακυβέρνηση» του Βενιζέλου.

Στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο διαφαινόμενος μελλοντικός πρόεδρος του «σοσιαλιστικού» κόμματος της πλουτοκρατίας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (αφού προηγουμένως είχε γιαουρτωθεί από ένα ηλικιωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ -έφτασαν να τους γιαουρτώνουν ακόμα και οι δικοί τους), μεταξύ άλλων, είπε στην ομιλία του: «Αν η Ευρωζώνη δεν γίνει ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια για θεσμούς παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, θα καταστεί το πρώτο και μεγαλύτερο θύμα της έλλειψης θεσμών παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης

Η «παγκόσμια διακυβέρνηση» την οποία οραματίζεται και για την οποία αγωνίζεται ο Βενιζέλος, δεν είναι θέμα συνωμοσιολογίας. Ο άνθρωπος μιλάει πολύ ξεκάθαρα: υπερασπίζεται την γιγάντωση των δομών και την ολοκλήρωση της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, η οποία υπηρετεί τα συμφέροντα του «διαρκούς αντίχριστου», όπως ονόμαζε την πλουτοκρατία ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, και καταπιέζει την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, και όλους τους προλεταρίους.

Η ανυπακοή και η αντεπίθεση του λαού, ενάντια σε όλους αυτούς που σχεδιάζουν την εξόντωσή του, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη!

Advertisements

Posted on Μαρτίου 11, 2012, in Σκέψεις και σχόλια and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: