Χρυσή Αυγή: δεκανίκι του συστήματος

Η Χρυσή Αυγή, μπορεί να θέλει να εμφανίζεται «αντισυστημική» ώστε να ελκύσει και ν’ αποπροσανατολίσει τα λαϊκά στρώματα, όμως στην πραγματικότητα προέρχεται από τα σπλάχνα του καπιταλιστικού συστήματος και βασικό της μέλημα, με διάφορες προφάσεις, είναι η συντριβή του λαϊκού-εργατικού κινήματος και η υποταγή του λαού στους καπιταλιστές. Περί του λόγου το αληθές…

Είναι η Χρυσή Αυγή που έστησε δουλεμπορικά «γραφεία ευρέσεως εργασίας για Έλληνες», προσφέροντας σε επιχειρήσεις τσακισμένους εργαζόμενους με μεροκάματα 14 και 18 ευρώ.

Είναι η Χρυσή Αυγή που, μέσα από ανακοινώσεις και κείμενά της, φανέρωνε την λαχτάρα της για την ταξική υποταγή της εργατικής τάξης και του λαού, στους καπιταλιστές και τα μονοπώλια*.

Είναι η περιφερειακή οργάνωση Πελοποννήσου της «αντισυστημικής» Χρυσής Αυγής αυτή που υιοθέτησε την άποψη του Σαμαρά, ότι οι απεργίες και οι αγώνες των εργαζόμενων στα πλοία και στα λιμάνια, κάνουν ζημιά στον τουρισμό*!

Εξάλλου, είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που ζητά «κίνητρα» υπέρ των εφοπλιστών*.

Είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που συνεχάρη τον Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ, αναφέροντας «Σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα τον συγχαρούμε (!!!) -σ.σ. εννοούν τον πρωθυπουργό- για πρώτη -και μάλλον για… τελευταία φορά-, για την απόφασή του να κλείσει αμέσως η -μήνας μπάινει, μήνας βγάινει, το παραδάκι πέφτει άκοπα- kopriterie της ΕΡΤ!».

Είναι η παράταξη της Χρυσής Αυγής στην ΟΣΥ αυτή που ανάφερε για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ τα παρακάτω: «Προτείνουμε την άμεση μετάταξη αυτών στην Ο.ΣΥ σε θέσεις όπως αυτών των εισπρακτόρων για την εκμηδένιση της λαθρεπιβίβασης με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων της εταιρείας. Θέσεις πολητών εισιτηρίων, οδηγών και τεχνικών. […] Αυτή είναι πραγματική συμπαράσταση και όχι απεργίες που ρίχνουν «πιστολιές» στον αέρα και ταλαιπωρούν τον ήδη καταπονημένο απλό μισθωτό…», αποδεχόμενη ουσιαστικά τις απολύσεις, ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή για τις μετατάξεις και τασσόμενη ξεκάθαρα ενάντια στις απεργίες*!

Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό… Ο λαός πρέπει να αντιληφθεί ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εχθρό του, μαντρόσκυλο του καπιταλιστικού συστήματος. Ο λαός πρέπει να απομονώσει και να τσακίσει το φασιστικό δεκανίκι του συστήματος.

Advertisements

Posted on Ιουνίου 19, 2013, in Ρατσισμός/Φασισμός and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: