Για μια άλλη Ευρώπη!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας διακρατικός ιμπεριαλιστικός οργανισμός, όπου οι όλες του οι δομές είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να υπερασπίζονται την διατήρηση του καπιταλιστικού συστήματος. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αλλάζει: υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας εφαρμόζοντας πολιτικές εχθρικές προς το λαό και την εργατική τάξη. Γι’ αυτό έχει φτιαχτεί. Έτσι είναι χτισμένη.

Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, πρέπει να απορρίψουν τις αυταπάτες των τάχα «φιλολαϊκών», «αριστερών» κυβερνήσεων, στα πλαίσια της Ε.Ε. και με διατήρηση του πλούτου στα χέρια των καπιταλιστών.

Ο αγώνας για έξοδο από την Ε.Ε. σε συνδυασμό με την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος και την οικοδόμηση της Λαϊκής Εξουσίας, δίνει μια προοπτική υπέρ των λαών της Ευρώπης. Η έξοδος από την ιμπεριαλιστική Ε.Ε. που θα συνοδευτεί από την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και τον σοσιαλιστικό κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, θα δώσει νέα δυναμική στον αντικαπιταλιστικό αγώνα των λαϊκών-εργατικών κινημάτων ολόκληρης της Ευρώπης και θα αλλάξει συσχετισμούς. Και αυτή θα είναι μια σημαντική συνεισφορά για μια άλλη Ευρώπη: την Ευρώπη του σοσιαλισμού!

Advertisements

Posted on Απρίλιος 7, 2014, in Αριστερές απόψεις and tagged , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: